Boy-Adrian Van Gelderen klasseert zich meteen in de openingsrubriek van Hagen

Boy-Adrian Van Gelderen klasseert zich meteen in de openingsrubriek van Hagen
De meeste internationale wedstrijden gaan morgen van start, maar in het Duitse Hagen begonnen ze vanmiddag al aan een CSIO voor de jeugd.

De Young Riders mochten vandaag de spits afbijten met een 1m40-parcours. Daarin bleef de winst in eigen land met Manuel Feldmann en Zamoerai (v. Solitair). Zij bleven hun landgenote Isabelle Gerfer voor, die Abarlo (v. Unstinov) naar de 2de plaats reed. Filippo Garzilli vervolledigde met Adelscot (v. Stakkato) de top 3.

Boy-Adrian Van Gelderen behaalde al meteen een 10de plaats in deze openingsrubriek. Met zijn topper Be Cool (v. Vanoverbeek) raakte hij geen hout aan, ze kregen enkel een strafpuntje voor het overschrijden van de tijd. Het is voor Van Gelderen al de derde CSIO op rij. Voor Hagen trad hij met zijn team aan in Opglabbeek en Wierden, waar ze telkens zeer succesvol waren.

Jordy Van Massenhoven kreeg met zijn beiden paarden een springfout, en kon zich dus niet klasseren. Met zijn BWP'er Bombay B (v. Catoki) had hij wel een pijlsnelle tijd neergezet die misschien wel voor winst kon zorgen, maar die 4 strafpunten gooiden roet in het eten.

Klik hier voor de uitslag.