Boy- Adrian Van Gelderen en Fabienne Daigneux-Lange eindigen knap zesde

Boy- Adrian Van Gelderen en Fabienne Daigneux-Lange eindigen knap zesde
In het verre Slowakije ging zonet de CSI4* " X- Bionic Summer Tour II" van start. De CSI2* ruiters beten de spits af over een hoogte van 1.40 m.

Winst was er voor de Italiaanse ruiter Francesco Turturielle met Scara Mouche (Calvaro ). Zij reden de korte tijd, namelijk 28.07 seconden. Meteen de eerste proef winnen, het is niet iedereen gegeven. Jakab Aron strandde met Zumba (Quicksilber) op een zucht van de overwinning. Zijn 28.69 seconden brachten hen naar de tweede plaats. De Amerikaanse Stefanie Saperstein nam met haar Montessa (Monte Bellini) de derde plaats voor haar rekening in 29.55 seconden. Ferenc Szentirmai viel met Casual Z (Cicero Z) net naast het podium. Christine Tribble Mc Crea sluit met Jarcobond van de Oude Eik (Vagabond de la Pomme) de top vijf af in 29.92 seconden. Onze landgenoot Boy- Adrian Van Gelderen viel met Be Cool (Vanoverbeek) net buiten de top vijf. Dominique Hendrickx kreeg met El Dorado (Indorado) 1 springfout in de basisomloop en besloot op de 29ste plaats.

De CSI1* ruiters verschenen eveneens aan de start. Voor hun stond een fraai parcours te wachten op een hoogte van 1.30m.

In deze proef ging de zege naar de Russische Ekaterina Petrochenkova met Cassiopeia (Catoki). Dit duo vloog over het parcours en dat loonde want d chrono stopte op de winnende tijd van 61.32 seconden. Italië stond dit keer op de tweede plaats. Daar vinden we Lorenzo Triarico met Nonostante del Terriccio (Can Can del Terriccio). Zij klokte af in 62.89 seconden. Valentin Velea vinden we op plaats drie. Samen met Clearway Carinjo (Clearway) haalde ze de finish in 64.05 seconden. Sofie Najmanova met haar Billy Baron Z (Baron Canto Heldenlaan) nam in 64.67 seconden de vierde plaats voor haar. Arina Abramovich vinden we net voor onze landgenoot. Rainbow (Cato Z) en Arina vinden we op plaats vijf. Fabienne Daigneux-Lange en haar Baby Fee des Hazalles (President) eindigde op een knappe zesde plaats.

Straks komen de CSI4* ruiters in de piste.

Klik hier voor de resultaten.