Boy-Adrian Van Gelderen derde in Medium Tour GP op Sunshine Tour

Boy-Adrian Van Gelderen derde in Medium Tour GP op Sunshine Tour
Robert Whitaker was de te kloppen man in Vejer de la Frontera gisteren. Hij reed met Catwalk IV (v. Colman) de GP van de Big Tour (1.50m) en wist de winst te behalen in een tijd van 45,22 seconden.

Op de tweede plaats zien we opnieuw een Brit, Wilks Tim, deze reed met Quelbora Merze (v. Tarzan de Beaulieu) ook dubbel foutloos in een tijd van 53,17seconden. De top 3 werd aangevuld met Ivan Serrano Saenz die een tijdsfout had in de barrage met Chaccman (v. Chacco-Blue)

Tijdens de Medium Tour GP was de winst voor Ierland. Alexander Butler ging samen met Hallowberry (v. Cruising) door de finishlijn in een tijd van 35,14 seconden wat goed was voor de winst. De tweede plaats was voor Groot-Britannië met Matthew Sampson en Roi (v. Lordanos) in een tijd van 37,03 seconden. De top 3 werd aangevuld met Anthony Carly (USA) en King Edward (v. Feliciano) die ook dubbel foutloos wisten te blijven in een tijd van 37,84 seconden.

De beste Belgen in deze competitie waren Boy-Adrian Van Gelderen die met Elmira 3e werd in de Big Tour A1, Stehanie Adries die vijfde werd met Javenia in de Big Tour C en Virginie Thonon die de 1.35m reeks wist te winnen met Danaide du Houssoit.

Resultaten vind je hier.