Bonheiden krijgt grote namen aan de start

Bonheiden krijgt grote namen aan de start
Deze namiddag komen de eerste paarden aan bij het Hippisch Centrum C&M in Bonheiden. Een 130-tal ruiters hebben zich aangemeld voor de eerste internationale outdoor concours van het jaar in ons land. Donderdagvoormiddag staat de keuring op het programma en vanaf de middag is het meteen aan de 5-, 6 en 7-jarige paarden. De dag wordt afgesloten met een 1m30 rubriek. Het hoogtepunt is op zondagnamiddag met omstreeks 14 uur de Grote Prijs. Op zaterdagavond is er ook nog een riders party.

Uit eigen land mag organisator Mike Van Belle alvast rekenen op de aanwezigheid van Belgisch kampioen Gilles Dunon, Niels Bruynseels, Jos Verlooy, Gregory Wathelet, Constant Van Paesschen en vele andere toppers.
De buitenlandse vertegenwoordigers zijn ook niet min! Zo brengt Maikel van der Vleuten zijn toppaard VDL Groep Verdi NOP mee naar Bonheiden. Zijn landgenoten Jur Vrieling en Gerco Schröder zullen ook te bewonderen zijn. Zo zijn er maar liefst 3 ruiters van het winnende WK team te zien. Team Ashford Farm komt ook op volle sterkte aan de start nadat ze in Oliva een succesvolle voorbereiding achter de rug hebben.

Voor alle deelnemers: Deelnemers Bonheiden