Bertram Allen wint GP Lummen

Bertram Allen wint GP Lummen
De Longines Grand Prix of Lummen werd daarnet gewonnen door het Ierse jonge talent Bertram Allen.
Deze 1m60 rubriek werd over twee omlopen verreden. De beste 15 combinaties gingen door naar de tweede ronde. Daarvan bleven uiteindelijk 5 combinaties foutloos.
Bertram kwam als voorlaatste combinatie in de ring met Molly Malone V en zette een tijd van 43:56 seconden neer. Enkel de top 2 bleef foutloos. Op de 2e plaats eindigde Jur Vrieling met Flash Dance vd Kalevallei, dit in 43:90 seconden.
Jerome Guery en V-Pleasure eindigden op de 3e plaats. Guery nam net iets te lang zijn tijd tijdens de barrage. Zij bleven foutloos, maar kregen één strafpunt voor tijd.
Anne Sophie Godart en Carlitto van 't Zorgvliet, die vorige week nog wonnen in Antwerpen, werden 4e. Op de 5e plaats eindigde Gregory Wathelet met Sea Coast Forlap DC. Zij namen als laatste starter net iets teveel risico en kregen een weigering.

Olivier Philippaerts liet zien dat Cabrio van de Heffinck volledig terug is. Zij kregen in de eerste ronde een fout op de laatste hindernis en bleven tijdens de tweede ronde foutloos. Zij eindigden zo op de 8ste plaats. Vader Ludo kon zich ook plaatsen voor die tweede ronde. Hij kreeg in de eerste ronde een fout op de voorlaatste hindernis. In de tweede ronde kreeg hij met Challenge vd Begijnakker 12 strafpunten. Zij eindigden zo op de 15e plaats.

Klik hier voor de uitslag.

[caption id="attachment_60600" align="alignleft" width="300"]Jerome Guery Jerome Guery[/caption]

[caption id="attachment_60601" align="alignleft" width="300"]Gregory Wathelet Gregory Wathelet[/caption]

[caption id="attachment_60602" align="alignleft" width="300"]Olivier Philippaerts Olivier Philippaerts[/caption]

[caption id="attachment_60603" align="alignleft" width="300"]Ludo Philippaerts Ludo Philippaerts[/caption]

[caption id="attachment_60615" align="alignleft" width="300"]Allen Bertram Allen Bertram[/caption]