Bertram Allen aan de top in de Sunshine Tour terwijl Stephanie Andries van zich laat horen

Bertram Allen aan de top in de Sunshine Tour terwijl Stephanie Andries van zich laat horen
Onder een stralende Spaanse zon sprong de Ierse springruiter, Bertram Allen naar de overwinning in de Grand Prix tijdens het Sunshine Tour in Vejer de la Frontera. In het zadel van de 9-jarige KWPN-hengst, Dino W (v. Berlin) sprong Allen foutloos rond in 43,46 seconden. Goed voor ruim 16.000 euro.

Allen en de schimmel-hengst was ongeveer één seconde sneller als Emma Augier de Moussac met Diva. De Moussac kruiste de eindmeet in 44,43 seconden. Alix Ragot volgde op de derde plaats met de 10-jarige Thais de Pegase (v. Calvaro Z).

De top vijf werd afgewerkt door Marie Longem (Algorhythem) op vier en Alex Duffy (WCO Cruco) op vijf.

Voor Boy-Adrian Van Gelderen en Be Cool maakte één balk het verschil tussen barrage en niet-barrage. De Belg strandde zo buiten de prijzen op de 21ste plaats. Ook Gaetan Decroix en Quel Homme de Hus (v. Quidam de Revel) noteerde één springfout.

KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN

In de Medium Tour Grote Prijs sprong Stephanie Andries in de prijzen. Samen met Abigail (v. Carmargue) klokte ze foutloos af in 42,02 seconden, goed voor de zevende plaats. De overwinning werd gegrepen door Portugal's Marina Frutuoso Melo en Cantano.

De combinatie kruiste de eindmeet in 36,54 seconden en bleef zo landgenoot Duarte Romao met Utopie d Bonneville voor. Spanje's Armando Trapote Mariscal en Miss Bubbles volgden op de derde stek.

KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN