Belgische fokkerij en ruiters succesvol in de Grote Prijs van Bratislava

Belgische fokkerij en ruiters succesvol in de Grote Prijs van Bratislava
De 3 sterren Grote Prijs van Bratislava werd gisteren gedomineerd door de Belgische paarden en ruiters.
Over een hoogte van 1m50 / 1m60 werd deze Grote Prijs over twee omlopen afgewerkt. De winst was daarin voor de Canadese amazone Jaclyn Duff met de 14-jarige BWP ruin Pater Noster (Parco x Heartbreaker). Zij wisten als enige geen enkele fout te maken. Pater Noster werd bij zijn fokkers Mike Van Belle en Corinne Verstraete geboren onder de naam Chivas C&M.

De Duitse amazone Kathrin Muller en de 11-jarige BWP merrie Felitia DH (Querlybet Hero x Appolonios) eindigden op de tweede plaats. Felitia haar oorspronkelijke naam is Felitia van de Meerputhoeve. Zij werd gefokt bij Van Uytvanck - Vervaet.
De derde plaats was voor Ali Ramsay, eveneens uit Canada, met de 9-jarige BWP merrie Hermelien vd Hooghoeve (Tangelo van de Zuuthoeve x Thunder van de Zuuthoeve). Van De Hooghoeve is de fokkerij van Jan en Herman Van Dyck.

Plaatsen vier en vijf waren voor de Belgische ruiters met op de vierde plaats Gaetan Decroix en de 10-jarige Holsteiner hengst Quel Homme de Hus (Quidam de Revel x Candillo Z). Fabienne Daigneux Lange en de 11-jarige sBs merrie Venue d'Fees des Hazalles (President x Alcatraz) eindigden op de vijfde plaats.

Klik hier voor de uitslag.