Belgen oppermachtig in Lummen

Ervoor werden ook nog twee CSI1* competities afgerond, bij de Medium tour was het Julien Denaeyer die het snelst rond het parcours ging. Hij kwam in de ring met T'black Beauty Dsn Z (v. Tauber van het Kapelhof) en stopte de tijd in 35.44 seconden.

Amber Goethals kwam op de tweede plaats te staan met Isaura van de Meerputhoeve (v. Skippy II) in een tijd van 35.93 seconden. Met een tijd van 37.87 seconden was de derde plaats voor Yenthe Schrijvers die op de rug van Calamity Jane Z (v. Indian Gold van Catershoeve) zat.

Verder werd de top vijf aangevuld door Inge Pieck met Dasca van het Vijverbos (v. Asca Z) in 40.10 seconden en Alain Soquette met Hesnafras de Rialfo (v. Blue Boy van Berkenbroeck) in 40.18 seconden.

Klik hier voor alle resultaten. 

In de Small Tour was Stefanie Grootjans de winnares samen met Efertiti VH Dingenshof (v. Tornedo FCS) die samen de chrono stopte in 39.18 seconden. Yenthe Schrijvers kwam in deze proef ook terug in de prijzen.

Hier eindigde hij op de tweede plaats met Clever (v. Clearway) die door de finish ging in 41.68 seconden. Julien Denaeyer kwam hier op de derde plaats te staan met Esprit van de Veldekenshoeve Z (v. Edjaz van't Merelsnest) in 43.08 seconden.

Christoph Verheyen nam de vierde plaats in beslag met Edelweis vh Juxschot Z (v. Eldorado van de Zeshoek TN) in 43.40 seconden. De vijfde plaats was voor Nicolas Devloo-Delva met zijn paard Armada vd Hacienda Z (v. Azzaro Vdb Z) in 44.30 seconden.

Klik hier voor alle resultaten.