Belgen opnieuw succesvol in Bonheiden

Belgen opnieuw succesvol in Bonheiden
Tijdens de tweede dag van de CSIO in Bonheiden heeft de Zweedse amazone Stephanie Nordh (Winterberg B) de 1m40 rubriek bij de Young Riders gewonnen. Cassandra Braeckmans (Fantast) en Gauthier Mercenier (Upper Class Hero) werden 2e en 3e. Antoine Deprez kon zich met Alizee de Mortinsart en Go West C op de 7e en 9e plaats klasseren. Dries Dekkers werd 10e met Buzzlines Tornado IV.

Lynn D'Have won de 1m40 reeks bij de Junioren met Caelum Ter Wilgen voor Zoe Conter en Zeta di Sabuci. Gilles Thomas (Cantario) en Arnaud Gaublomme (Coradina vh Bildeken Z) waren goed voor de 7e en 10e plaats. Over een hoogte van 1m30 won Gilles Thomas met Dacapo. Emilie Conter (Uberlina K), Pieter De Brabandere (Wonderboy Marckhoeve) en Zoe Conter (Fusager S Acordelia) eindigden hun rit op de 3e, 4e en 5e plaats. June Peeters won met Feira de 1m20 reeks bij de Junioren. Bij de Children (1m20) was Sander Vermeiren de beste met Faletta d Dwerse Hagen.
Zara Poels zette bij de pony's de beste Belgische prestatie neer in de 1m20 reeks. Zij eindigde op de 2e plaats met Calimero.

Klik hier voor de uitslagen.