Bart Temmerman wint goud op het LRV kampioenschap

Bart Temmerman wint goud op het LRV kampioenschap
De Oost-Vlaming Bart Temmerman heeft daarnet op het nationaal LRV kampioenschap in Oud-Heverlee het tweede kampioenschap van de dag gewonnen.
Na twee omlopen wisten er 14 combinaties zich te plaatsen voor de barrage van de klasse Midden. Die barrage begon meteen spannend met 3 foutloze omlopen. Nadien was het wachten tot de voorlaatste combinatie met Bart Temmerman en Grace Z v/h Geinsteine (v. Air Jordan Z) op een foutloze rit. De ruiter van de rijvereniging Kalken won dit kampioenschap in een tijd van 31:28 seconden.

Zij verbeterden zo de tijd van Ils Lenaerts en Jenoe v. 't Hoogeinde (v. Toulon). De amazone uit Pulderbos had als eerste amazone een tijd van 32:21 seconden neergezet. Maarten Maes uit Sint-Niklaas werd 3e (33:47) met Gambo (v. Canadian River). Pieter Vanhoof (Meerhout) behaalde een 4e plaats met Joblesse v. 't Gestelhof (v. Nabab de Reve).

De snelste vierfouter was Sabine Alders uit Meerle Meerseldreef met Dorita (v. Namelus R). Zij kregen een springfout op de AVEVE dubbelsprong en eindigden zo op de 5e plaats in 30:70 seconden.
De overige ereplaatsen waren voor Femke D'Hoore (High Wind v. Tschrijberg), Hanne Stes (Karoline of Ballmore) en Domien De Swert (Joy v. 't Boschveld).
Afgelopen zomer won Femke D'Hoore het nationaal kampioenschap in deze reeks.

P13A0104 P13A0156 P13A0220 P13A0246