Aubri Noyez en Janne Ostyn regeren hoofdrubrieken op Stal Bocage

Aubri Noyez en Janne Ostyn regeren hoofdrubrieken op Stal Bocage
Vorige week verzamelden de Oost-Vlaamse springruiters zich op Stal Bocage. In de hoogste rubriek, een 1.20m parcours, kwalificeerden slechts vier duo's zich voor de herkansing. Daarbij hield Aubri Noyez de concurrentie achter zich in het zadel van Championes (Carolus I). Samen met de 14-jarige Holsteiner-merrie, bleef Noyez net geen seconde voor op Iris Vanderschueren.

De amazone volgde op de tweede plaats met onder het zadel de Pablo W-dochter,  Bedsy. Rhune Leenknegt werkte het podium foutloos af met Furie Z de Wulf Selection (Forever d'Arco Ter Linden). Eveneens aan start in de barrage strandde Frederik De Donder net buiten het podium met één springfout. Met onder het zadel Nantino Z bleef De Donder Yolan Merck met Margaret Van 't Barelhof voor.

Erwin Wulteputte liet opnieuw van zich horen in de 1.10m rubriek. De Oost-Vlaamse zegenkampioen overwon deze rubriek met zijn eigen gefokte Linda (Leeuw Van Vlaanderen). Het paar wist net geen twee seconden voor te blijven op Joachim Buyck die zijn Diva van het Gravenhof (Echo van 't Spieveld) foutloos voor Merel Diependael en Fara van de Achterste Grobben plaatste.

Janne Ostyn regeert de ponyproeven

Ook de pony's kwamen aan de start op deze wedstrijd. Daarbij sprong Janne Ostyn naar de overwinning met haar Kastaar. Met ruim twee seconden verschil volgde Estee Bomere op de tweede plaats. Bomore bleef met El Ninjo slechts één honderdste van een seconde voor op Jinthe Van Steerthem met onder het zadel Bugatti.

Alle resultaten