Arnaud Gaublomme subliem in Finale U25 Valkenswaard

Arnaud Gaublomme subliem in Finale U25 Valkenswaard
Mooie resultaten zijn er zojuist in de 1m50 finale rubriek voor de U25 in Valkenswaard.

Het is de Belg Arnaud Gaublomme die met zijn BWP-er Jazira van het Bildedeken (v. Cicero Z) in een tijd van 41.54 seconden naar de winst rijdt. Hij verwijst zo de Nederlandse Claudia Verburgt met haar Abbervail Lightning (v. Ard VDL Douglas) naar een tweede plaats die rondkwamen in 42.01 seconden. De Duitser Max Haunhorst eindigt met Crueger (v. Converter) op de derde plaats in een tijd van 42.51 seconden.

Verder was er een vierde plaats voor Salmen Sultan A M Al Suwaidi met Cantaro, gevolgd door een vijfde plaats voor de Nederlander Emiel Richter en zijn Disinaa (v. Rubert R) die rondkwamen in 47.56 seconden. Thibault Philippaerts eindigde met Jaimi van Dorperheide (v. Winningmood) nog op de zesde plaats met 4 strafpunten in 39.04 seconden.

1m35/1m40

Even eerder was het ook Arnaud Gaublomme die naar de winst reed in de 1m40 rubriek voor de U25. Ditmaal met zijn tienjarige Corale van t Glemhof (v. Colman) met wie hij in 58.84 seconden oevr de eindmeet kwam. Rachel Steffen noteerde er met Bricco (v. Callahan VDL) de vijfde plaats in 67.65 seconden.

Voor Nederland was er nog een zesde plaats voor Amber Fijen en haar Cica Z (v. Candillo Z) in 68.41 seconden.

Klik hier voor alle resultaten