Arnaud Gaublomme en Jan Vermeiren regeren op PAVO Hengstencompetitie in Gesves

Arnaud Gaublomme en Jan Vermeiren regeren op PAVO Hengstencompetitie in Gesves
Tijdens de sBs hengstenkeuring vond gisteren de vierde manche plaats van de PAVO hengstencompetitie. Als laatste selectie competitie dienden sommige combinaties nog enkele punten op te halen voor de finale op Stal Hulsterlo.

Bij de zevenjarigen wist voormalig Belgisch jeugdkampioen, Arnaud Gaublomme de overwinning op zijn naam te schrijven met Lionel van Equinta (v. Edjaz van 't Merelsnest). Recent haalde het duo nog de winst tijdens de manche op de Flanders Horse Expo in Gent.

Jeroen De Winter volgde op de tweede plaats met onder het zadel Leandro VG (v. Gitano van Berkenbroeck). Voordien was deze hengst ook al goed voor een overwinning, dan wel in Opglabbeek met gastruiter Dirk Demeersman. Maxime Tips scoorde de derde plaats met Floyd van SChore.

De top vijf werd verder vervolledigd door Karline De Brabander (Lector vd Bisschop) op vier en Stijn Van Opstal (Elias van de Vinkhoeve Z) op vijf.

Jan Vermeiren regeert bij zesjarigen.

Bij de zesjarigen wist Jan Vermeiren de overwinning op zijn naam te schrijven. Met onder het zadel Mr Uno-K van 't Kattenheye (v. Numero Uno) werd hij opgevolgd door Guy Beyers met Mithras de Regor (v. Elvis ter Putte).  Nick Vrins vervolledigde het podium na een geslaagde rit met Mumbai van de Moerhoeve (v. Diamant de Semilly).