Anthony Wellens wint GP 'Jumping For Pleasure'

Anthony Wellens wint GP 'Jumping For Pleasure'
De eerste editie van 'Jumping For Pleasure' was afgelopen weekend een schot in de roos! Deelnemers en bezoekers waren het er unaniem over eens dat het team van o.a. Jelle Limbourg een schitterende regionale HGVBB concours had georganiseerd bij Sportstal Vanderhasselt.

De Grote Prijs 'Gilbert De Roock Sporthorses' werd gewonnen door Anthony Wellens met Havanna Van Strytem (v. Saros van 't Gestelhof). In een barrage met 15 combinaties waren zij bijna twee seconden sneller dan Stefan De Pauw en Elke van het Geinsteinde. Marc Bellemans en Beijing Z eindigden op de 3e plaats. Voor Thomas Polaster was er met Chakira of Roses nog een 4e plaats. Ellen De Swert zette met zowel Valersano als Escape een snelle tijd neer, maar kreeg met beide paarden een fout. Zij eindigden zo op de 5e en 6e plaats.

De Swert won met Valserano wel de 1m20 reeks. Anthony De Plecker werd 2e met Elias Ninohorse en Stefan De Pauw werd 3e met Quattro de Monplaisir. Robynn Gruwe en Dusty D'Auvray Ec waren de beste in de 1m15 proef. Zij bleven Koen Tondeur (Gooika v/h Zuid Pajottenland) en Ellen De Swert (Virginia end) voor.
Danny Van Es won met Denver van het Gestel de 1m10 proef. Brent Monseu en zijn D-pony Cantase waren nog goed voor de 2e plaats.

Klik hier voor de uitslagen.