Anouk Steyaert overwint in Vosselaere

Anouk Steyaert overwint in Vosselaere
Afgelopen weekend hield Anouk Steyaert de concurrentie achter zich in de 1.20m kleine Grote Prijs in Vosselaere. Op de rug van Japrisco van de Backershoeve (Cotact vd Heffinck) bleef Steyaert net geen twee seconden voor op Heleen  Bourdead'hui met Finca (Figo de Muze). 

Met een seconde verschil vervolledigde Louise Vande Moortel het podium met onder het zadel haar Hermese -paris. In het zadel van de 12-jarige merrie bleef Vande Moortel Virginie De Meersman met Artist Grange voor. Charlotte Ameloot vervolledigde de top vijf met onder het zadel Impuls vh Lindehof.

Ook in de voorafgaande 1.10m rubriek overwon Steyaert met haar Japrisco. Dirmaal nam ze net geen vijf seconden voorsprong op Lise Desomviele met Nice de Muze. Gert De Coene werkte het podium af met onder het zadel Iquistra van de Vaddenhoek.

Bij de pony's werden de hoogste hindernissen gebouwd op een hoogte van 1.00m. Maxime Nys sprong daarbij naar de overwinning door zich als enige te kwalificeren  voor de tweede fase. Met No Way van de Vondelhoeve (Vedet Van De Vondelhoeve ) bleef Nys Seppe Follon met Porto voor. Nys en zijn 10-jarige pony-ruin overwonnen ook de 90cm rubriek.

Alle resultaten