Annelies Vorsselmans valt net buiten de top 10 te Arnhem

Annelies Vorsselmans valt net buiten de top 10 te Arnhem
In het Nederlandse Arnhem werd zonet de CSI3* verreden over een hoogte van 1.40m. Het was een druk bezette proef waar 76 starters zich melden. Natuurlijk waren de Nederlandse combinaties op eigen bodem extra gemotiveerd om zich in de kijker en zich in de prijzen te rijden.

Haast tot op het einde van de proef leek de overwinning naar de NK van vorig jaar te gaan. Frank Schuttert strandde met zijn Arc de Triomphe ( Triomphe De Muze ) op een zucht van de overwinning. Nu moest hij zich tevreden stellen met de 2de plaats. De overwinning ging naar zijn landgenoot Albert Zoer. Hij snelde met zijn Zirocco Blue Vdl zoon Florian in een tijd van 28.56 seconden naar de overwinning. Robert Vos en Carat ( Cardento) namen de 3de plaats voor hun rekening. Eén Amerikaanse ruiter kwam het Nederlandse top 10 feestje verstoren. Chloe Reid en Adamo ( Lupicor) haalde de finish in 29.71 seconden. Ook de 5de plaats werd ingenomen door een KWPN- hengst Lupicor. Glenn Knoester had Alpicor gezadeld om in een tijd van 29.92 seconden als 5de te eindigen.

Annelies  Vorsselmans viel met haar Unforgettable ( Valentino) net buiten de top 10.

Uitkijken of het Nederlandse overwicht verstoord  gaat worden door onze Annelies Vorsselmans in de hoofdproef van de dag.

Klik hier voor de resultaten