Annelies Vorsselmans stuurt Wilandro naar derde plaats in Grote Prijs Oliva

Annelies Vorsselmans stuurt Wilandro naar derde plaats in Grote Prijs Oliva
In de Grote Prijs op een hoogte van 1m45 in Oliva is het de Duitse amazone Katharina Offel die met de KWPN merrie Elien (v. Carambole) naar de winst weet te rijden. Het was voorheen Willem Greve die deze merrie onder het zadel had en die deze Elien nu samen met Offel in eigendom heeft staan. Het tweetal noteerde een razendsnelle tijd in de veertienkoppige barrage van 32.03 seconden.

Ze bleef daarmee voor op Micky Morssinkhof en haar BWP merrie Happy Girl 42 (v. Nonstop) die hier in 32.46 seconden naar de tweede plaats wisten te rijden. Op de derde plaats zien we vervolgens Annelies Vorsselmans voor Stal de Sjiem met haar KWPN-er Wilandro 3 (v. Unistar) die hier in 32.57 seconden ook een foutloze ronde neer wisten te zetten.

Een vierde plaats was er voor Rene Tebbel met zijn Cosun (v. Up to Date) in 33.21 seconden, terwijl de Noor Therese Sohol Henriksen met Halifax van de Conynenberg (v. Codex) naar de vijfde plaats wist te rijden in 33.43 seconden.

Voor Willem Greve zien we nog een achtste plaats in het zadel van Zypria S (v. Canturo) met een foutloze ronde in 34.95 seconden. Equnews ruiter Jean-Christophe de Grande en zijn Belano vd Wijnhoeve noteren een 13e plaats.

Klik hier voor alle resultaten