Ann-Sophie Noppe naar het goud in de hoogste springklasse op lrv toernooi Sinaai

Ann-Sophie Noppe naar het goud in de hoogste springklasse op lrv toernooi Sinaai
De Oost-Vlaamse ponyruiters van de LRV waren zondag te gast in Sinaai. Daar kwamen ze op toernooi aan de start in de individuele dressuur, de groepsdressuur en het springen.

In de hoogste springreeks voor d-pony's, de klasse D Midden, ging de overwinning naar Ann-Sophie Noppe uit Ardooie. Op de rug van Heaven "C" sprong zij een foutloze barrage in een tijd van 50.62 seconden. Emma Hendryks en Igor waren de enige andere foutloze combinatie in de barrage. Zij namen zo de tweede plaats in beslag.

Lynn Van Vylder uit Overbroek deed een heel verdienstelijke poging op de rug van Luca. Zij zetten een tijd neer van 46.92 seconden maar tikten hierbij helaas één balk uit de lepels en strandden zo op de derde plaats. Voor Francies Vackier en Mageno (Ardooie) en Chloe de Wilde en Roxanne (Bassevelde) was er ook nog een plaats in de top vijf.

In de hoogste dressuurklasse, DL2, was de winst voor Luna Dervaux uit Maarkedaal. Zij reed met Zoeloe 180 punten bij elkaar. Ze werd op de voet gevolgd door Anneleen van de Walle en Jupiler. Deze combinatie uit Lochristi reed een proef die beloond werd met 179 punten.

De derde plaats ging naar de club van Sinaai. Joke Vanhove en Pink Floyd waren samen goed voor 173 punten. De top vijf werd vervolledigd door Mila Vereecke (Eros van de Berkenhoeve) uit Bassevelde en Laura de Tandt (Kato) uit Zottegem.

Klik hier voor meer resultaten.