Ann-Sophie de Reviere presteert in De Peelbergen

Ann-Sophie de Reviere presteert in De Peelbergen
In De Peelbergen staat er dit weekend een tweesterren competitie op het programma. Zo begon de dag vandaag met een 1.40m rubriek die gewonnen werd door de Britse Annabel Shields die hier met haar KWPN-er Wet Wet Wet (v. Mr Blue) een mooie tijd wist te noteren van 57.27 seconden.

Zij bleef hiermee voor op de Portugees Rodrigo Silva Morgado en zijn Donchalant (v. Larino) die naar een tweede plaats reden in een tijd van 57.80 seconden. Als derde eindigde de Zweedse Anna Persson en haar Cash Man (v. Castor) die hier een tijd noteerden van 58.52 seconden.

Beste Belgische combinatie was Jèrôme Guery en zijn Insit de Jucaso (v. Cooper van de Heffinck) die hier op een veertiende plaats eindigden in een tijd van 64.43 seconden.

In de 1 ster rubriek die daarna in de andere arena werd verreden voor de Young Horses ging in het 1.25m de winst naar de Ier Philip Mcguane die hier met zijn Belle du Courtil (v. Kannan) naar een tijd wist te rijden van 30.76 seconden. Hier eindigde als tweede de Duitser Thomas Brandt met Cardinale 22 (v. Clinton I) in een tijd van 30.84 seconden. Voor Kevin Olsmeyer was er vervolgens een mooie derde plaats met zijn Frascati een KWPN dochter uit Bustique met wie hij naar een tijd sprong van 31.05 seconden. Landgenoot Rik Hemeryck plaatste zich vervolgens als nummer vier in het zadel van Cassamoon (v. Casall) met een tijd van 32.38 seconden.

In de middag rubrieken was het opnieuw Annabel Shields die naar de winst wist te rijden. Ditmaal deed ze dat in de 1 ster 1.20m rubriek in het zadel van haar Argenta (v. Argento) met een tijd van 60.24 seconden. Ze verwees hiermee haar landgenoot Alex Barr naar een tweede plaats. Hij zadelde voor deze rubriek zijn Darco Diva (v. Unbelievable Darco) met wie hij naar een tijd reed van 62.60 seconden. De Belgische Ann-Sophie de Reviere eindigde vervolgens op de derde plaats samen met haar BWP-er Kashmira van de Lenteakker (v. Kashmir van het Schuttershof) in 64.43 seconden. Voor Peter Bulthuis was er met Fan nog een vijfde plaats, hij reed de Clinton dochter naar een tijd van 66.22 seconden.

Ook in de tweesterren 1.40m rubriek was het Annabel Shields die de eerste prijs in ontvangst mocht nemen. Met haar Hermes de Reve zoon Carnoneybridge Challenger noteerde ze opnieuw de snelste tijd van 55.60 seconden. Ditmaal was het echter Gabriel Coumans die haar op de hielen zat, in het zadel gezeten van zijn Coco Blue de Lui (v. Mr Blue) snelde hij naar een tweede plaats met 57.13 seconden. De Duitser Lars Nieberg en zijn Olivia la Sweet (v. Oklund) reden naar de derde plaats met een tijd van 58.05 seconden.

De top zes kleurde vervolgens in de Nederlandse driekleur met een vierde plaats voor Teddy van de Rijt met Zazou (v. Germus R) in 59.83 seconden, gevolgd door Vincent Voorn en zijn Ellavar X (v. Calvaro Z) met wie hij een tijd noteerde van 61.26 seconden. Voor Siebe Kramer was er nog een zesde plaats met Icarus (v. Thunder van de Zuuthoeve) met wie hij rondkwam in 62.18 seconden.

Het was hier Ann-Sophie de Reviere die voor België het beste resultaat wist binnen te halen. Ditmaal in het zadel van haar BWP-er Jade van het Groene Dak (v. Nabab de Reve) met wie ze naar een veertiende plaats reed in 67.17 seconden.

Klik hier voor alle resultaten