Ann-Sophie de Reviere moet enkel Ahmed Mansour voor zich dulden in Lier

Ann-Sophie de Reviere moet enkel Ahmed Mansour voor zich dulden in Lier
In Lier liep het ochtendprogramma in de soep in verband met het stormachtige weer. Om de veiligheid te kunnen waarborgen koos de organisatie ervoor om de rubrieken op te schuiven. Inmiddels is de wedstrijd na de lunch van start gegaan en komen de eerste resultaten boven water. Zo weet het in 1m20 Ahmed M.N. Mansour de Belgische Ann-Sophie de Reviere het hoofd te bieden.




Quick results:

1. Ahmed M.N Mansour - Ficanka
2 Ann-sophie De Reviere - Kashmira van de Lentakker
3. Thomas Leemans - Kigali van het Lambroeck




Mansour en zijn Ficanka zien we met een tijd van 56.10 seconden door de finish snellen. Hij verwees Ann-Sophie de Reviere met Kashmira van de Lentakker naar de tweede plaats. Zij behaalden een tijd van 56.23 seconden. De derde plaats ging naar Thomas Leemans en de Diamant de Semilly nakomeling Kigali van het Lambroeck.

Dan is er nog een vierde plaats voor Emily Llewellyn met Denver V, terwijl Alexandra Crown haar Charley naar de vijfde plaats stuurde.

1m10

De rubriek voor de vijfjarigen was voor Isabelle Hanssens en haar Ellabelle de  Rie Z (v. Elvis ter Putte). Zij bleef er Barry Dove voor met Chataga Z en Michael Potter met My Lady die hier derde werd.

 

Resultaten