Ann Carton Grootjans wint de Small Grand Prix in Bonheiden

Ann Carton Grootjans wint de Small Grand Prix in Bonheiden
Ann Carton Grootjans is met haar 11-jarige BWP merrie Funky Music (v. Vigo d'Arsouilles) de laatste tijd sterk bezig en dan vooral als ze bij het Hippisch Centrum C&M in Bonheiden deelneemt.
Begin mei won het duo er de 2 sterren Grote Prijs en enkele weken later eindigden zij er op de 2e plaats in de afsluitende Grand Prix.

Daarnet wonnen zij in Bonheiden de Small Grand Prix van de 3 sterren competitie. Van de 78 starters wisten er 18 zich te plaatsen voor de barrage. Daarin bleef enkel de top 5 foutloos. In een tijd van 37:42 seconden haalden zij de finish. Dit leverde hen een geldprijs van 6.150 euro op.

Hendrik Denutte is ook aan een sterke concours bezig. Hij volgde in 37:98 seconden op de 2e plaats met Antigone Quality. Fabienne Daigneux-Lange reed Venue D'Fees des Hazalle naar de 3e plaats in 38:64 seconden.
Voor Kirsten Rombouts en Benji van het Goteringlei was er een 4e plaats. Dominique Joassin zorgde voor een volledige Belgische top 5 met Hermanie.

Jose Thiry klasseerde zich op de 7e plaats met Cyrano D'Orbri. Wouter Devos en Emporio van 't Holeinde volgden op de 12e plaats.