Andres Vereecke scoort op Silver League Stal Hulsterlo

Andres Vereecke scoort op Silver League Stal Hulsterlo
In Hulsterlo heeft Andres Vereecke zijn zegereeks verder gezet. Net terug na een succesvolle buitenlandse week in Maubeuge snelde Vereecke naar de overwinning in de Silver League hoofdrubriek. 

Vier combinaties kwalificeerden zich voor de barrage in de 1.40m hoofd proef. Vereecke spurtte daarbij naar de overwinning met net geen drie seconden voorsprong. In het zadel van de 9-jarige Kashmira Z (Kashmir van't Schuttershof ) bleef Vereecke Benjamin Pieters met zijn eigen 11-jarige ruin,  Cabbo voor. Met één springfout vervolledigde Leinny Lenchant het podium in het zadel van Isy Boy de l'Espoir (Quite Easy).

Het duo werd opgevolgd door Ivan Dalton die met Jacintha van het Kriekenhof Davy Lanoo in het zadel van Jolie Van De Bekemolen voor bleef.

De 1.30m overwinning kwam na een spannende rubriek  op naam van Marijn Poelmans. Op de rug van Ferrari (Arezzo VDL) bleef Poelmans Tom Bonny met Hocus Pocus van de Lucashoeve (Chin Chin) voor. Brengt Van Damme vervolledigde het podium in het zadel van Masciarelli Van 't Verahof. Het paar werd opgevolgd door Andres Vereecke met Caliente Vh Eegdeken z.

In de eerste proef werden de hindernissen op 1.20m hoogte gebouwd. Amelie Clarys hield er de concurrentie achter zich met haar Copperfield. Het volledig podium strandde op minder dan een seconde van elkaar. Clarys bleef hierbij Tom Bonny met zijn Hocus Pocus en Thomas Leemans in het zadel van Kigali Van Het Lambroeck voor.

Alle resultaten