Andreas Kreuzer is de nieuwe Duitse kampioen

Tussen alle internationale prestaties van de Duitse springruiters dit weekend zouden we bijna vergeten dat zij in eigen land hun Duits kampioenschap hadden.
Net als de voorbije jaren kwamen er in Balve zo goed als geen toppers aan de start.
Al won Daniel Deusser in 2013 en 2014 wel nog dit kampioenschap. Vorig jaar was het Denis Nielsen die won. Hij nam dit jaar ook deel, maar geraakte niet verder dan de 15e plaats.

13317028_1088356897890848_4146654800311929799_oDe nieuwe Duitse kampioen luistert naar de naam Andreas Kreuzer. De 25-jarige Kreuzer zadelde voor dit kampioenschap de 9-jarige Calvilot (v. Calvaro Z) op. Hiermee zette hij de voorbije weken in de Global Champions Tour Grand Prix van Madrid en Hamburg nog een mooi resultaat neer.
In december van vorig jaar wonnen zij de Small Grand Prix van de 2 ster concours in Lier.

De zilveren medaille is voor Christian Hess met Bastian 86 (v. Utopie). Philipp Wieshaupt en L.B. Convall (v. Colman) mochten de bronzen medaille in ontvangst nemen.
Net naast het podium eindigden Gerrit Nieberg (Contagio) en Tobias Meyer (Coolmann 7).