Aline Geusens en Gazelle G de best in Grote Prijs de Warre

Aline Geusens en Gazelle G de best in Grote Prijs de Warre
Gisteren werd er op vele locaties in het land op top niveau gesprongen. Zo ook in Neerroeteren bij stal De Warre waar Aline Geusens aan de haal ging met de overwinning in de Grote Prijs.
In een barrage met 13 combinaties gaf de amazone de rest van het deelnemersveld het nakijken met haar Gazelle G.

Het duo wist als enige onder de 38 seconden foutloos door het parcours te gaan met een foutloze rit in 37.77 seconden. Michael Vreys volgde op de tweede plaats met Indigo VH Lindehof. De combinatie reed een vlotte barrage maar kwam iets later over de eindgreep. Zij werden tweede na aan fraaie rit van 38.40 seconden. De derde plaats ging naar Yenthe Schrijvers en Calimity Jane Z. Het paar was in 42.50 seconden Erwin Jacobs en Gregory Vos te snel af.

Bij de jonge paarden waren het Frederique Borgoens en Shaya Pesce die de rubrieken wonnen. Borgoens sprong bij de 6-jarige paarden naar winst met haar Twisty Girl Z. Ze had 33.97 seconden nodig om foutloos met Yves Awouters en Jan Van Alken af te rekenen. In de rubriek voor 5-jarige springpaarden stond Pesce op eenzame hoogte met Make Believe. Het duo was in 34.15 seconden veel te snel voor Katrien Cox en Wim Aegten die als tweede en derde eindigden.

Kijk hier voor alle resultaten.