Abdullah Alsharbatly is de snelste in GP-kwalificatie Mostaganem

Abdullah Alsharbatly is de snelste in GP-kwalificatie Mostaganem
Gisterenavond vond in het Algerijnse Mostaganem ook nog een GP-kwalificatie van de CSI3* plaats. Het werd een 1.45m proef tegen de klok. De overwinning was voor de Saudi-Arabische ruiter Abdullah Alsharbatly. Hij reed met AD Argos (v. Padinus) een foutloze ronde in 61.19 seconden. Sinds juli dit jaar zit Alsharbatly in het zadel van de KWPN'er. Eerder werd de ruin gereden door onder andere Pedro Veniss en Doda de Miranda.

De Duitser Marc Bettinger kwam nog in de buurt van deze tijd met de zevenjarige merrie Vesta de Coquerie (v. Indoctro), maar was net iets trager in 61.54 seconden. Op de derde plaats zagen we de Australiër Rowan Willis en Blue Movie (v. Chacco Blue). Zij bleven eveneens foutloos en dit in 62.51 seconden.

De top vijf werd vervolledigd door Emanule Gaudiano met Chalou (v. Chacco Blue) en opnieuw Rowan Willis, ditmaal met Shark (v. Arko). Zij kwamen zonder strafpunten door de chrono in respectievelijk 64.18 en 64.93 seconden.

Virginie Thonon wist ze nog te klasseren met Tristan Horta Z (v. Tarzan de la Pomme). Voor hun noteerden we een foutloze rond in een tijd van 76.07 seconden. Dit was goed voor een twaalfde plaats.

Klik hier voor de resultaten.