17-jarige BWP'er Bariano springt naar de overwinning in Wellington

17-jarige BWP'er Bariano springt naar de overwinning in Wellington
Op vrijdag werd de hoofdrubriek van de derde week van het Winter Equestrian Festival gebouwd over een hoogte van 1.45m. De Mexicaanse springruiter Eugenio Garza snelde daarbij naar de overwinning met de zeventienjarige Bariano.

Een totaal van 61 combinaties verschenen aan de start van het parcours gebouwd door de Canadees Peter Grant. De barrage werd uiteindelijk verreden tussen 18 combinaties. Garza haalde daarbij de overwinning met de 17-jarige BWP-ruin, Bariano (v. Jetset-D). De combinatie klokte foutloos af in 63,57 seconden. In het verleden werd Bariano nog uitgebracht door België's Sam Polleunis.

De lokale springruiter, Syndey Shulman volgde op de tweede stek met Ardente Printaniere (v. Joyeux Ardent). Na een foutloze finish in 63,90 seconden bleef het duo Ierland's Kevin Babington voor.

De Ier vertrouwde in deze rubriek op Double O Seven 7 (v. Mr. Blue). Net buiten het podium volgden Brianne Goutal met Fineman (v. Feliciano) op vier en Meredith Michaels Beerbaum met Samurai (v. Stalypso).
Klik hier voor de resultaten