Seppe Wouters: "Ik droomde ervan om ooit het BK te winnen, die wens kwam sneller dan verwacht uit"

Seppe Wouters: "Ik droomde ervan om ooit het BK te winnen, die wens kwam sneller dan verwacht uit"

Deze week staan, als alles goed gaat, de Belgische kampioenschappen voor de jeugd op het programma. Daarom gingen we even langs bij de BK winnaars van vorig jaar om na te gaan hoe zij naar dit BK hebben toegeleefd. Vandaag is het aan Seppe Wouters die vorig jaar de jongste BK winnaar ooit werd. 

"Ik heb mij de afgelopen weken voorbereid door onder andere in Duitsland aan een CSI deel te nemen. Ik won daar meteen de Grand Prix dus als voorbereiding kan dat wel tellen!", lacht Wouters. "Natuurlijk zou ik graag mijn titel verlengen maar er zijn verschillende combinaties die in erg goede doen zijn. Ik kan dus enkel afwachten en mijn uiterste best doen om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten".

"Of ik mij mijn overwinning van vorig jaar nog herinner? Natuurlijk! Het was voor mij de mooiste overwinning van het jaar. Ik droomde ervan om ooit in mijn carrière het BK te winnen en die wens is vroeger dan verwacht uitgekomen. Wat het die dag extra mooi maakte, is dat er zo veel supporters naar het Azelhof waren afgezakt. Winnen voor mijn vrienden en familie was super. Daarna hebben we dan ook een groot feest gebouwd! Dit jaar zullen er natuurlijk geen supporters aanwezig kunnen zijn, maar ik ben er zeker van dat ze mij van thuis uit zullen steunen", besluit hij.