Sentower Park: Podiumklassering voor Ines van den Bosch in CSI2* ochtendrubriek

Sentower Park: Podiumklassering voor Ines van den Bosch in CSI2* ochtendrubriek

Ook in Sentower Park wordt er nog steeds op internationaal niveau gesprongen. Zonet kwamen de CSI2* ruiters in actie voor een 1m35 waarin er in twee fases gesprongen werd. De overwinning ging verrassend naar de Russische Veronika Shechekoturova en Cool Please (v. Canterbury). Deze combinatie sprong een foutloze ronde in 24,66 seconden. 

Ines van den Bosch verdedigde de Belgische eer. Zij kon in het zadel van Infinity vd Heffinck (v. Contact vd Heffinck) een foutloze ronde achter haar naam noteren en finishte in 24,74 seconden. Maximilian Erts en Quno K (v. Quidam de Revel) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 25,63 seconden. 

Voor Louise Joassin (Raia d'Helby) en Michael Jung (Zandro de Laubry Z) vervolledigden de top vijf. 

Guy Beyers reed op zijn buert Mito van de Zilverenhoek (v. Mylord Carthago) naar de zesde plaats. Lola de Braekeleer en Morzine de La Pomme namen de zevende plaats mee naar huis. 

In het 1m10 was Ines van den Bosch ook de beste Belgische. Haar foutloze ronde in het zadel van Paris van de Berghoeve (v. Quickly de Kreisker) leverde haar een negende plaats op. Voor Giel Vangeebergen en Parcival (v. Diamant de Semilly) was er een tiende plaats. Louise Losfeld (Odilon Van T&L) en Elona de Clerq (Cardello vd Kattevennen Z) konden zich ook klasseren. 

In het 1m25 was Pauline Genet de beste Belgische. Zij rekende op Master de Vauxelles (v. Va-Vite) om in 25,60 seconden naar de tweede plaats te springen. Victor Kumps (Ilypsho) en Coline Brants (Diamantina Z) eindigden ook in de top tien.

Klik hier voor de resultaten