Schoonbroodt-De Azevedo en Thys goed bij de les in ochtendrubriek Sentower Park

Schoonbroodt-De Azevedo en Thys goed bij de les in ochtendrubriek Sentower Park

In Sentower Park ging de dag zonet van start met een 1m40 rubriek die in twee fases gesprongen werd. De overwinning ging voor de derde keer deze week naar Kevin Jochems. Hij rekende op Carte Blanche (v. Cartogran x Balou du Rouet) om in 29,98 seconden een foutloze ronde te springen. 

Giulia Martinengo Marquet en Casper vd Rode Poelhoeve (v. Casall x Quinar) volgden op de tweede plaats. Zij noteerden eveneens een foutloze ronde achter hun naam en klokten af in 30,61 seconden. Celine Schoonbroodt-De Azevedo en Grananda (v. Casall) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 31,77 seconden. 

Katharina Offel (Etna) en Jens Thys (Kapucijn vd Donkhoeve) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

Emilie Conter (Kalejandro D) kon zich ook klasseren.

Klik hier voor de resultaten

CSI1* 1m30

In het 1m30 van de CSI1* competitie reed Alexander Kumps naar de overwinning. Hij kon in het zadel van Zorba TT(v. VDL Zirocco Blue x Clinton) ene foutloze ronde achter zijn naam noteren en finishte in 64,75 seconden. Victour Kumps en Ilysho (v. Zirocco Blue VDL x Ircolando) eindigden op de tweede plaats. Zij noteerden eveneens een foutloze ronde achter hun naam en klokten af in 66,53 seconden. Cyril Fontaine en Sandro de l'Abbaye (v. Diamant de Semilly x Calypso d'Herbiers) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 67,34 seconden. 

Camille Biebuyck (Galegra) en Jerome Schmidt (Kenay AS) konden zich ook klasseren.

Klik hier voor de resultaten