Roy van Beek zet puntjes op de I in Green Valley X-Masters

Roy van Beek zet puntjes op de I in Green Valley X-Masters

Niet enkel in Kronenberg maar ook in Deurne wordt er onder de Belgische vlag gereden. Gisteren reed Roy van Beek naar de overwinning van de 1.35m-hoofdrubriek in de Green Valley X-Masters. 

Over 1.35m hield van Beek Oilily (v. Galisco van Paemel) foutloos doorheen het ganse parcours en stopte de klok op 25,59. Geen enkele combinatie kon die tijd  verbeteren en het duo was de ongenaakbare winnaar. De Nederlanders volgden gretig in de top tien. Het podium werd vervolledigd met Roosje Brouwer op twee in het zadel van Kiekum (v. Quick Star) voor Raf Kooremans en Dimitri (v. Vaillant). Michelle Malisart hield haar Iemmy vd Ponyhoeve (v. Harley VDL) eveneens dubbel foutloos en eindigde op acht. 

Over 1.25m was het volledige podium Belgisch gekleurd en werd aangevoerd door Ines Van Den Bosch op Paris vd Berghoeve (v. Quickly de Kreisker). De amazone volgde haarzelf op en greep naast goud ook nog zilver met Vedette (v. Guidam's Willow). Paige Jacobs besloot de top drie in het zadel van Jewels Chrystal (v. Nabab de Reve). Robin van Thilo plaatste zich op elf met Jewels Promise (v. Baltic).

Van Thilo won ook de rubriek daarvoor over 1.15m met Quel Torreo (v. El Torreo de Muze). Marie van Miert sprong naar brons met Hope van de Keihoeve (v. Winningmood) gevolgd door Roy van Beek op vier met Rocco de Dreve (v. Matisse de Mariposa). Stephanie Jennen zesde werd op Nemo (v. Nabab de Reve). Van Thilo kwam ook nog op tien met Leonardo van de Kapel (v. Mithras de Regor) en Paige Jacobs nog eens op gedeeld twaalf met Lambada.

Alle resultaten