Rome: De Boeck, Boden en Van den Bosch blijven in de prijzen springen

Rome: De Boeck, Boden en Van den Bosch blijven in de prijzen springen

Deze ochtend zorgde Ines van den Bosch al voor een Belgische overwinning in de CSI2* competitie maar ook in de CSI1* rubrieken waren de Belgen erg goed vertegenwoordigd in de prijsuitreiking. In het 1m15 reed Kasper de Boeck naar de tweede plaats. Hij kon in het zadel van Gerenia (v. Cantos) de nul behouden en klokte af in 53,98 seconden. 

Kristian Vitek reed hier naar de overwinning. Zij kon in het zadel van Kamirez van Orchid's (v. Kanshebber) een foutloze ronde springen in 52,27 seconden. Imogen Beecroft en Roscoe's Amour (v. Ontario) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 55,56 seconden. 

In het 1m30 reed Sara I-Vingralkova naar de overwinning. In het zadel van Damocles From Second Life Z was zijn de snelste in deze rubriek die rechtstreeks tegen de klok gesprongen werd. Zij liet het hout onaangeroerd en klokte af in 53,31 seconden. Ze was hiermee ruim de snelste. Skye Morssinkhof volgde op de tweede plaats. Zij reed de 8-jarige BWP merrie Nina vh Scheefkasteel (v. Numero Uno) in 56,13 seconden foutloos naar de finish. Christophe Boden en Zuckersuess d'Argilla (v. Casall) vervolledigden de top drie met een nulronde in 60,87 seconden. 

Voor Danny van den Bosch (Jade van Dorperheide) en Ramatou Ouedrago (Ti'Punch de la Roque) was er een vierde en vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten