Rik Nauta zorgt voor Belgische winst in Knokke

Rik Nauta zorgt voor Belgische winst in Knokke

Rik Nauta en Limestone Grey (Try-Time) zetten hen goede vorm verder in het mondaine Knokke. Deze ochtend reed het paar naar de winst in de 1.35m CSI2* rubriek. De DM.Equine-gesponserde springruiter bleef zo voormalig Belgisch kampioen, Lieven Devos met Hannibal voor.

In de 1.35m rubriek volgde Lieven Devos met de zoon van Numero Uno  voor Jane Annett met onder het zadel de KWPN-merrie, Iwalinde (VDL Zirocco Blue). Net buiten het podium strandde Patrick McEntee met Action One Mury Marais Z (Aktion Pur Z) voor België's Caro-Belle de Hornois met onder het zadel  Oo Seven vd Molendreef (Chacco-Blue). Landgenoot Joris Vergauwen stelde zich eveneens op voor de prijsuitreiking. Vergauwen sprong foutloos naar de zesde plaats in het zadel van Nacco Blue Van Essene (Chacco Blue).

Kim Emmen houdt Anthony Wellens van de winst

In de rubriek voor zesjarigen hield Kim Emmen Anthony Wellens van de winst. Emmen sprong met Quo Vadis (Chacco Blue) naar een nipte winst. Anthony Wellens volgde op het podium met zijn eigen zoon van Mosito van het Hellehof, Quipou SW. De top drie werd afgewerkt door Kendra Claricia Brinkop en Oak Grove's Heartthrob (Heartbreaker).

Alle resultaten

F. © Sportfot