Rik Nauta slaat dubbele slag in Lier

Rik Nauta slaat dubbele slag in Lier

Rik Nauta heeft in de Azelhof Winterwerking Silver 1,25m niet enkel de eerste plaats gegrepen op vrijdag, ook de tweede nam hij voor zijn rekening. Ook Liselotte Peeters en Joke Horemans wonnen. 


1,25m

Rik Nauta stuurde zijn Raina des Rondets naar de eerste plaats met een tijd van 25,69 seconden. Dat was een seconde sneller dan Kia Maria vd Potaarde, waarmee hij tweede werd. Sabine Alders en Dorita konden voor Nederland de derde plaats veroveren in 27,14 seconden. Tristan Guisson werd vierde met No Limit vh Legitahof Z, Alexander Liefsoens en Elnica CL Z finishten als vijfde. 

1,15m

Hier won Liselotte Peeters met Unique vh Gravenhof in 25,1 seconden. Daphne Steenssens volgde met Etna E in 25,87 seconden, Catherine Spits en Freestyle DH werden derde. Johan Goen finishte als vierde met Cevina H, Rik Nauta werd nu vijfde met Kia Maria vd Potaarde. 

1,05m

Joke Horemans en Ines vd Donkhoeve snelden naar de overwinning, Femke Verschelden werd tweede met Shaniks Mercedes. Veerle Coolkens en Quadri CV Z finishten als derde terwijl Joyce Fries en Josephine Lepage de top vijf af maakten. 

Klik hier voor alle resultaten.