Rik Nauta ook sterk in nevenrubrieken Beker van België

Rik Nauta ook sterk in nevenrubrieken Beker van België

Rik Nauta reed eerder vandaag al naar de leiderspositie in de Beker van België maar ook in de nevenrubrieken wist hij te scoren. In het 1m20 van de Silver League won hij door met Uomini (v. Portofino) een foutloze ronde af te leggen in 55,03 seconden. 

Hiermee bleef hij naar goede gewoonte zijn concurrenten ver vooruit. Frederic Marien kwam het dichtst in de buurt in het zadel van Gaminka M.B. (v. Cantoblanco). Hij wist de nul de behouden in het zadel van de 7-jarige KWPN merrie en finishte in 58,17 seconden. Patrick Johnkmans en Nip van het Langwater (v. Thunder vd Zuuthoeve) eindigden op de derde plaats. Zij sprongen eveneens een foutloze ronde en klokten af in 58,88 seconden. 

Martina Riesel (Ice Cream) en Steven Vermeir (Stb Caramel Z) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats voor hun rekening.

1m10

Ook in het 1m10 kon Rik Nauta de concurrentie ver achter zich laten. Dit keer rekende hij op Titan D Hoyo (v. Kannan) op een demonstratie te geven en in 56,58 seconden foutloos naar de finish te rijden. Cis Van Hoydonck eindigde op de tweede plaats. Hij reed Orsa van't Kruis (v. Chippendale Z) foutloos rond in 62,42 seconden. Merel Jonckers en Mascara vh Schaeck (v. Diamant de Semilly) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 65,24 seconden.

Michelle Snellings (Caleska) en Steven Vermeir (Autréau Ns Z) volgden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor de resultaten