Rik Nauta laat de Brabançonne weerklinken in Knokke

Rik Nauta laat de Brabançonne weerklinken in Knokke

In Knokke is de CSI3* Grand Prix momenteel in volle gang maar ook op de andere pistes wordt er nog steeds gesprongen. In het 1m35 van de CSI3* competitie zorgde Rik Nauta voor een Belgische overwinning. Hij reed Limestone Grey (v. Try-Time), die in het verleden door Lorenzo de Luca werd uitgebracht, in 28,04 seconden foutloos naar de finish. 

Voor Ines van den Bosch en Infinity vd Heffinck (v. Contact vd Heffinck) was er een tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 28,08 seconden. Shane O'Meara en Ikaberlina RV (v. Elvis Ter Putte) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 29,69 seconden. 

Cian O'Connor (Taj Mahal) en Chloe Aston (F Termie R12) vervolledigden de top vijf.

Andere Belgische top tien klasseringen kwamen van Elisa Strubbe (Z Riaralda Z), Charline Vandergeeten (U de Quito de Baussy Z) en Thibaut Huyvaert (Lupitas). 

6-jarigen

In de finale voor 6-jarige paarden was de overwinning voor Frankrijk. Melanie Cloarec en Fol'Amour de Pleville (v. Dieu Merci van T&L) sprongen een foutloze ronde in 34,36 seconden. Kevin Gielen en Phelina van't Hageland (v. Dieu Merci van T&L) waren goed voor de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde springen in 35,07 seconden. Voor Kendra Claricia Brinkpp en Perfection (v. Telstar de la Pomme) was er een derde plek na een foutloze ronde in 35,13 seconden. 

Leon Binard kon zich met Picobello de Rigo (v. Lavallino Ter Klomp) op de zevende plaats klasseren.

Klik hier voor de resultaten