Queen van het Voortveld scoort in YH Oliva

Queen van het Voortveld scoort in YH Oliva

De jonge paarden van Belgische makelij scoren ook in het Spaanse Oliva! De zevenjarige Queen van het voortveld (v. Andiamo Z) kroonde zich zelfs tot winnares onder de Nederlandse Jack Ansems. 

Bij de zevenjarige paarden zette Jack Ansems (NED) de BWP merrie Queen van het voortveld af op één. De dochter van Andiamo Z uit de stallen van de familie Schuppen was de beste uit zestien paarden. Het duo wist voor te blijven op Stephi de Boer (GER) met Loverboy B (v. Darkbay) met amper 18 honderdsten verschil. Een derde plaats was weggelegd voor Liesje Vrolijk met Liesje Vive (v. Vigo D Arsouilles Stx)

Ook bij de vijfjarigen stond een BWP'er mee op het podium. De door Hugo Lieten gefokte Spirit van de Gaathoeve (v. Eras Ste Hermelle) werd derde onder Nadja Peter Steiner (SUI). De Zwitserse amazone heeft een ding voor Zangersheide paarden want ze reed ook nog naar een zesde plaats op de Zangersheide ruin Balex Hh Z (v. Bisquet Balouo C). Op vier volgde de Zangersheide ruin Unleashed From Second Life Z, een zoon van Untouchable uit de stallen van Thierry Hendrikx. Als laatste zagen we in de top tien nog een Zangersheide ruin, namelijk Chance Kelanjo D Z (v. Cicero Z) onder Jan Chrzanowski (POL). 


Bekijk alle resultaten hier