Pre Summer Cup: Niki Geenens onverslaanbaar

Pre Summer Cup: Niki Geenens onverslaanbaar

Gisteren werd er in het Azelhof druk op twee pistes gesprongen. In het 1m15 nam Niki Geenens de overwinning mee naar huis. Ze was net geen drie seconden sneller dan haar eerste achtervolgers. 

Geenens rekende op Gazelle van de Vaelenberg om in 26,76 seconden naar de finish te rijden. Hiermee bleef ze Malin Bollen ruim voor. Bollen eindigde op de tweede plaats met Cavalor Sérieuse de Rouet. Zij hielden de nul op het scorebord en klokten af in 29,69 seconden. 

Yoren Maes nam zowel de derde als de vierde plaats voor zijn rekening. Voor de derde plaats zadelde hij M'Orange M, met O'Vive M behaalde hij de vierde plaats. Joyce Fries en Challenge vervolledigden de top vijf. 

1m05

In de 1m05-rubriek ging Vincent De Vlieger met de overwinning aan de haal. Hij reed Flying Picasso foutloos rond en klokte af in 27,85 seconden. Laurent Nuyens en Las Vegas Dwergse Hagen eindigde op de tweede plaats. Ze sprongen een foutloos rondje in 28,16 seconden. Amber Martens en Enjoy-It vervolledigden de top drie.

Joke Horemans (Ines van de Donkhoeve) en Jonas Vleminckx (Misika Van't Grilhof) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.