Podiumklassering voor Nicola Philippaerts in Oudsbergen

Podiumklassering voor Nicola Philippaerts in Oudsbergen

In Sentower Park werden deze middag twee 1m40 rubrieken van de CSI2* competitie gesprongen. In de rubriek die net beëindigd is, ging de overwinning naar Emma Augier De Moussac. Deze amazone sprong een foutloze ronde in deze rubriek die rechtstreeks op tijd verreden werd en klokte met Rubio Monocoat Electric af in 64,80 seconden. Daarmee bleef ze haar eerste achtervolger, Bertram Allen ver vooruit.

Allen sprong eveneens een foutloze ronde met Gk Casper (v. Canto 16) onder het zadel en finishte in 70,16 seconden. Nicola Philippaerts was de beste Belg op de derde plaats. Hij rekende op Khan vd Kattevennen Z (v. Kannan) om on 71,00 seconden foutloos naar de finish te rijden. 

Lorenzo de Luca (Telstar de la Pomme) en Sofia Kroon (Fiana) volgden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor de resultaten

Eerder vandaag werd ook al de Prijs Ashford Farm gesprongen. In deze rubriek reed de Zweedse Sofia Kroon naar de overwinning. Met Laure van de Kakebeek (v. Zilverstar T) onder het zadel, sprong ze een foutloze ronde in 69,78 seconden. Lorenzo de Luca eindigde met Jeunesse van't Paradijs (v. Emerald) op de tweede plaats. Zij konden eveneens de nul behouden en finishten in 71,33 seconden. El Ghali Boukaa en Galoubet L (v. Baloubet du Rouet) eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 71,36 seconden. 

Emma Augier de Moussac (Dior P Z) en Stijn van Opstal (Umbryo Two Storms Z) eindigden op de vierde en vijfde plaats. Voor Brecht Goossens en Goodwill (v. For Pleasure) was er een zevende plaats na een foutloze ronde in 75,45 seconden.