Pius Schwizer op snelheid naar de winst in hoofdrubriek Gorla Minore

Pius Schwizer op snelheid naar de winst in hoofdrubriek Gorla Minore

In Gorla Minore werd zonet de hoofdrubriek van de dag gesprongen: een 1m45 waarin er rechtstreeks tegen de klok gesprongen werd; De winst ging naar Pius Schwizer. De snelle Zwitser kon met Balou Rubin R (v. Balou du Rouet) een foutloze ronde springen en klokte af in 63,68 seconden. 

Hiermee was hij ruim de snelste. Urh Bauman en Larisal (v. Larimar 7) eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 66,62 seconden. Max KPuhner en Milano (v. Emerald) eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 68,13 seconden. 

Mans Thijssen (Charlie) en Alain Jufer (Arthemis des Sources) vervolledigden de top vijf op de vierde en de vijfde plaats. 

Klik hier voor de resultaten

In de rubriek voor de 6-jarige paarden werd er over een hoogte van 1m25 en in twee fases gesprongen. De winst ging hier naar Maximilian Schmid. Hij reed een foutloze ronde in het zadel van Easy Brecourt (v. Canturo) en stopte de chrono na 29,08 seconden. Giulia Martinengo Marqu en Jotage B (v. Denzel van't Meulenhof) eindigden op de tweede plaats. Voor Niklaus Rutschi en Kingstone B was er een derde plaats.

Klik hier voor de resultaten

Bij de 7-jarigen ging de winst net als gisteren naar Emanuele Gaudiano. Hij reed een foutloze ronde in het zadel van Capriccio (v. Uppercut) en finishte in 26,67 seconden. Steve Guerdat en Claritender (v. Clarimo) eindigden op de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze ronde en finishten in 26,96 seconden. Michel Bodenmüller en Rio (v. Canto 16) waren goed voor de derde plaats. 

De top vijf werd vervolledigd door Clint Sulmoni (Heraldik Sitte) en Emanuele Gaudiano (Messi 7).

Klik hier voor de resultaten