Pieter van den Bergh heer en meester in Grand Prix Gouden Laars

Pieter van den Bergh heer en meester in Grand Prix Gouden Laars

In Loenhout werd afgelopen weekend een wedstrijd van de Gouden Laars gesprongen. Het hoogtepunt was een 1m40 Grand Prix met zes barragekandidaten. In die barrage was Pieter van den Bergh de snelste. Hij reed Chayne Z (v. Clarissimo Z) foutloos rond in 42,58 seconden. 

Elisa van den Branden en Loreen van't Ruytershof Z (v. Levisto Z) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij sprongen een foutloze ronde in 43,35 seconden. Voor Louise Lenaerts en Maybel van het Molenhof (v. Figaro C) was er een derde plaats na een foutloze ronde in 43,95 seconden.

Birthe Goossens (Hope van de Bakkershoeve) en Dries van Dyck (Eloma-M) vervolledigden de top vijf.

Ook in het 1m30 reed Pieter van den Bergh naar de overwinning. Dit keer zadelde hij Happyness van de Kapel (v. Bentley vd Kapel) om in 37,03 seconden een foutloze ronde te springen. Nicolas Rombouts en Nexon (v. Deauville de la Vie) volgden op de tweede plaats. Voor hen was er een foutloze ronde in 37,30 seconden. Jordi Rombouts en Apolon des Forets (v. VDL Zirocco Blue) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 37,32 seconden.

Brent de Smit (Nina van't Ruytershof) en Birthe Goosens (Hope vd Bakkershoeve) namen respectievelijk de vierde en vijfde plaats mee naar huis. 

In het 1m20 waren Nette Clerckx (Cataluna Vdh Z), Rania Dindane (Move It vd Eekhoek) en Julie Lamberts (Opium van de Caloomeerchen) de podiumkandidaten. Juliette de Wilde (Abercrombie), Rania Dindane (Move It van de Eekhoek) en Roos Notelé (Cuba Libre van't Rebelshof Z) waren de laureaten in het 1m10.

Klik hier voor de resultaten