Pieter-Jan Anthonissen onklopbaar in 1.30m van Dena Stables

Pieter-Jan Anthonissen onklopbaar in 1.30m van Dena Stables

In Turnhout vormde Dena Stables afgelopen weekend het decor voor twee dagen lang springplezier. In de 1.30m hoofdrubriek op zaterdag werd er stevig gestreden voor de overwinning in deze Grote Prijs. Vijf combinaties wisten door te stoten naar de jump-off, waar er vier ruiters het hout in de lepels lieten liggen. 


Winst was er voor Pieter-Jan Anthonissen met O'Lalaika. Het duo reed over de finish in 32,17 seconden en was hiermee Kyle Cuypers te snel af. Hij reed in het zadel van Mystic Lady Van 'T Buxushof (v. Toulon) over de finish in 32,96 seconden en werd hiermee tweede. Het podium werd vervolledigd door Bart Anthonissen met Mr Blue C (v. Mr Blue) die een tijd noteerden van 35,35 seconden. 

Senne Schoors (Castor) werd vierde. Bart Anthonissen (Pirocco Castanoo) was ook de vijfde plaats terug te vinden. 

In de 1.20m proef was Kyle Cuypers wederom te zien in de piste met Mystic Lady Van 'T Buxushof (v. Toulon) en reed er zijn BWP'er naar de overwinning in 32,13 seconden. Toon Raeymakers en Lady Van De Noordheuvel reden naar de tweede plaats in 34,59 seconden. Het podium werd vervolledigd door opnieuw Kyle Cuypers, deze keer in het zadel van Nabab Van 'T Buxushof met een tijd van 35,60 seconden. 

De 1.10m rubriek werd gewonnen door Hanne Ebens met Zetta Bontehof Z. Op zondag vormde de 1.15m proef de hoofdrubriek en daar wist Evi Peeters met Nirvana de winst te grijpen. 


Klik hier voor de resultaten.