Pieter Devos springt in de kijker in St Tropez

Pieter Devos springt in de kijker in St Tropez

In St Tropez is Pieter Devos sterk gestart aan zijn Global Champions Tour week. In de eerste omloop van de Global Champions League won Scott Brash in het zadel van de 10-jarige Hello Mr President.


QUICK RESULTS
1. Scott Brash - Hello Mr. President
2. Olivier Perreau - GL Events Venizia d'Aiguilly
3. Maurice Tebbel - Don Diarado


Scott Brash was zonder meer de snelste met de 10-jarige zoon van Comme d'Api JR. Het duo bleef ongeveer vier seconden voor op Olivier Perreau met de 10-jarige SF-merrie, GL Event Venizia d'Aiguilly (Diamant de Semilly). Maurice Tebbel werkte het podium af op de rug van Don Diarado (Diarado).

Net buiten het podium sprong Pieter Devos foutloos naar de zesde plek. Devos loodste zijn 15-jarige Espoir (Surcouf de Revel) foutloos door de finish in 74,48 seconden.

In de Global Champions League sturen Marcus Ehning (Pret A Tout) en Alberto Zorzi (Cinnsey) Valkenswaard United naar de leiding.  Pieter Devos en Olivier Robert (Tempo de Paban) volgen met de St Tropez Pirates op de tweede plaats voor Madrid in Motion, vertegenwoordigd door Maikel van der Vleuten (Beauville Z ) en Eric van der Vleuten (Wunschkind 19).


Uitslag