Peelbergen: Aurelia Guisson schrijft de CSIO Junioren Grand Prix op haar naam

Peelbergen: Aurelia Guisson schrijft de CSIO Junioren Grand Prix op haar naam

Ook vandaag staat volledig in het teken van de jeugd op de Peelbergen. Onze landgenote Aurelia Guisson wist daar zonet de Grote Prijs voor Junioren op haar naam te schrijven!

Guisson kon hiervoor rekenen op No Limit vh Legitahof Z (Nabab de Reve). De combinatie was met 42,07 seconden nipt de snelste in de barrage. Ansgar Holtgers Jr en Conblue (Conthargos) waren net iets meer dan een halve seconde trager en namen zo het zilver mee naar huis. Het brons was voor de Duitse Romy Rosalie Tietje en Cascadino (Cartani 4), zij bleven foutloos in 43,69 seconden. 

Plaatsen vier en vijf waren weggelegd voor Claudia Moore en Hardesther (Kannan) en Zayna Rizvi met Excellent (Cicero Z Van Paemel). 

Bij de ponies wist Jonas van Dijck vierde en tiende te eindigen in de 1.20m rubriek. De volledige top drie kleurde Brits met Henry Squibb en Clyde Barrows (Unaneem Carragheen) op één. Met een tijd van 30,40 seconden waren zij net iets meer dan een seconde sneller dan Noora Von Bülow en Delflip (Flipper D'Elle). Het brons was voor Tabitha Kyle met Orchid's Vienna (Krimh XO) en een tijd van 31,64 seconden. 

Jonas van Dijck eindigde zoals gezegd vierde, dit met Ronny (Goliath vd Groenweg). Mikkel Fredin Nilsen en Attyrory Warrior (Piebald) waren goed voor een vijfde plaats.

Voor de tiende plaats kon Jonas van Dijck rekenen op Oblesse (Orchid's Romario II). 

Klik hier voor alle resultaten.