Pauline Van Dyck en Emilia Housen zorgen voor girlpower in Sentower Park

Pauline Van Dyck en Emilia Housen zorgen voor girlpower in Sentower Park

Pauline Van Dyck en Emilia Housen konden vanavond scoren in de CSIP 1,30m en CSIJ 1,40m. 

CSIP 1,30m

Katie Power zorgde met Carrigeen Moores (Moores Clover) voor een Ierse overwinning in deze proef voor ponyruiters. In 35,76 seconden waren ze een seconde sneller dan Tatiane Mauree met Horseabout Zibu (Templebready Fear Bui). Max Foley en Valma de Fougnard (Kantje's Ronaldo) werden derde voor Ierland, Eloise Squibb en Josefine Sandgaard Morup rondden de top vijf af. 

Pauline Van Dyck en Orchid's Azalea finishten als zevende met een tijd van 38,51 seconden. 

CSIJ 1,40m

Eerder kon Emilia Housen met Barika vd Helle (Clearway) de tiende plaats grijpen in deze proef. Ze bleven foutloos in 66,87 seconden. Alexander Housen werd twaalfde. 

De overwinning was voor de Franse Rose de Balanda met Tzara Belin (Toulon). In 57,66 seconden wonnen ze van de Britse Jocasta Symons en Duffy II. Anastasiya Bondarieva en Quickborn 8 (Quintender) werden derde. De BWP'ers Imke 111 (Der Senaat 111) en Jackson (Esprilio) grepen de vierde en vijfde plaats onder Rose de Balanda en Leon Pieyre. 

CSIP 1,15m

Deze proef werd gewonnen door Elsi Jacques met Westward Sunshine (Ashfield Echo I Love You). Juna-Jane de Keersmaecker was met Une Etoile beste Belgische op de veertiende plaats. 

Klik hier voor alle resultaten.