Paul de Stoop en Amber Jacobs winnen in Zottegem!

Paul de Stoop en Amber Jacobs winnen in Zottegem!

Naast de Grand Prix werden er in Zottegem nog verschillende nevenrubrieken gesprongen afgelopen weekend. De hoofdrubriek naast de GP was het 1m20, dat Paul De Stoop op zijn naam schreef. 

De Stoop reed Robin de Fagnet (v. Vert et Rouge) foutloos doorheen het parcours in 28,28 seconden. Benny Naessens en Valentina de Sarlar Z (v. Verdi TN) eindigden op de tweede plaats. Ook zij konden de nul behouden en klokten af in 28,97 seconden. Voor Leen van Rossum en Carpe Diem was er een derde plaats. Zij lieten het hout onaangeroerd en finishten in 34,33 seconden. 

1m15

In het 1m15 snelste Amber Jacobs naar de overwinning. Zij sprong een foutloze ronde in het zadel van Geena Lisa en klokte af in 31,90 seconden. Ernest Hutsebaut en Maestro Van De Zoete Dreve Z (v. Mr. Blue)  namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden de nul behouden en finishten in 33,08 seconden. Luc Vandermeersch en Forever van't Hofken (v. Vigo d'Arsouilles) eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 33,59 seconden. 

Chloë Lindsey Ijpelaar en Mersembourg de Brandegem eindigden op de vierde plaats. Voor Jarno de Mulder en Ufo du Culot Z was er een vijfde plaats.