Equnews op Oostende Koerse

Equnews op Oostende Koerse
Equnews gaat dit zomerseizoen op verkenning bij de paardenkoersen, met dit jaar de 3e editie van Oostende Koerse. Van alle koersen mag je vanaf komende week een artikel met bijhorende foto's verwachten.

Elke maandag van 30 juni tot en met 8 september kan je een mix van drafrennen en galoprennen bekijken op de vernieuwde wellington renbaan in Oostende.

Om deze editie tot een nog groter succes te doen leiden heeft men dit jaar aan de renbaan gewerkt zodat er op een veiligere manier paardenrennen kunnen zijn. De organisatie heeft een nieuwe sproei-installatie geplaatst zodat de bodem van de renbaan op een gecontroleerde manier in een perfecte staat kan behouden worden. Door deze werken hoopt men op nog meer internationale bekendheid.

Dit jaar hoopt de organisatie om nog meer mensen uit de Arabische wereld aan te trekken door de tal van mooie rennen die ze speciaal voor Arabische volbloeden organiseren.

Daarnaast gaat Oostende Koers verder op het succes dat men al heeft bij onze buurlanden, die graag ook eens een mooie overwinning willen op deze prachtige locatie. Dit evenement gaat gepaard met optredens van bekende mensen zoals ondermeer: SWOOP, Garry Hagger, Willy Sommers, Laura Lynn en nog vele meer.

https://www.youtube.com/watch?v=vOX8FbvaWxc