Opnieuw winst voor Nico Baerts in Oudsbergen

Opnieuw winst voor Nico Baerts in Oudsbergen

In het Sentower Park blijven onze Belgen uitstekend presteren. Ze domineren de top drie bij de jonge paarden! Nico Baerts kon winnen bij de 6-jarigen. 

Baerts sprong met Kayenne Z naar een toptijd van 54,74 seconden en liet daarmee alle concurrentie achter zich. Elizabeth Baker en Feria de la Perriere waren met 54,89 seconden goed voor zilver, Pascal van Laethem en Flore des Flagues namen met 54,99 seconden het brons mee naar huis. 

Ook Katja Haep en Kelly Cornelis waren terug te vinden in de top tien. Haep sprong met Romy FZ naar de zevende plaats, Cornelis kon voor plaats acht rekenen op Castella Di Luna

Bij de 5-jarigen zorgde Melanie Gelin opnieuw voor Belgische vertegenwoordiging in de top drie. In een Table A against the clock omloop over een hoogte van 1.15m was de winst voor Duitsland. Jordi Sander en Comilkora klopten af op 57,55 seconden en waren daarmee slechts één honderdsten van een seconde sneller dan Gelin met Freeman Heureka Z, die tweede eindigden. Gelin neemt ook het brons mee naar huis dankzij Qatar B, die een tijd van 57,56 seconden neerzette. 

Plaatsen vier en vijf waren respectievelijk voor Arne van Heel met Tornado W 4 en Nicolas Tayo met Sebastian V Z. 

Tenslotte sprong Dieter Vermeiren met Intouchable naar plaats acht in het CSI2* 1.35m, Louise Losfeld en Fabulous eindigden negende. 

Klik hier voor de resultaten.