Ochtendwinst voor Eline van den Bogaard en Joris Geenen in Sentower Park

Ochtendwinst voor Eline van den Bogaard en Joris Geenen in Sentower Park

In Sentower Park werden zonet de eerste twee rubrieken van de dag beëindigd. Het ging om een 1m00 en een 1m10 die beide in twee fases verreden werden.

Eline van den Bogaard en Dylan (v. Vaillant) namen de overwinning in het 1m00 mee naar huis. Laurent Nuyens nam met Daddy's Daydream (v. Just Daddy P) de tweede plaats voor zijn rekening. Zij sprongen een foutloze ronde in 35,01 seconden. Stephanie Storms eindigde zowel op de derde als op de vierde plaats. 

Voor de derde plaats haalde ze In The Mood Van Het Wimpelhof (v. Winningmood vd Arenberg) van stal, voor de vierde plaats nam ze Cassandhrea Schaarbroek Z (v. Cassandiamo) van stal. Ester Kerkhofs en Bubsylon (v. Upsilon van de Heffinck) namen de vijfde plaats voor hun rekening. 

In het 1m10 ging de overwinning naar Joris Geenen en Chivaz Z (v. Chippendale Z) zij sprongen een foutloze tweede fase in 29,72 seconden. Hiermee bleef hij nipt Laurent Nuyens voor die met Las Vegas Dwergse Hagen (v. Va-Vite) op de tweede plaats eindigde. Eline van den Bogaard (v. Lux) nam de derde plaats voor haar rekening. 

Giel Vangeebergen (America De Ravel) en Suzy van de Vorst (Lina van't Coolenhof) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten