Ochtendoverwinning voor Nico Baerts in Sentower Park

Ochtendoverwinning voor Nico Baerts in Sentower Park

In Sentower Park werden deze ochtend alvast drie rubrieken gesprongen. Het was een rubriek voor 5- en 6-jarige paarden en daarnaast werd er ook een 1m40 gesprongen. 

1m40

In het 1m40 ging de overwinning naar Nico Baerts. Hij reed Mielano Van Meyershof Z (v. Mylord Carthago) foutloos naar de finish in 58,18 seconden. Francisco José Mesquita Musa en Jivaro Imperio Egipcio (v. Echo Van T Spieveld) namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij lieten alle balken in de lepels en finishten in 56,97 seconden. Niklas Krief en Quater Past (v. Quaid) eindigden op de derde plaats.

Donaat Brondeel (Jadorado vd Bremboshoeve) en Elsa Johansson (Kato vd Nachtegaele) vervolledigden de top vijf.

5-jarigen

In de rubriek voor 5-jarige paarden was de winst voor Mart-Sander Aarma en Keirlanda Vdm (v. Douglas). Zij sprongen een foutloze barrage in 43,51 seconden. Aoife O'Connor en Fakhirah de Vie (v. Kannan) namen de tweede plaats voor hun rekening. Ook zij lieten in de barrage alle balken in de lepels en finishten in 42,20 seconden. Voor Kelly Cornelis en Castella Di Luna (v. Canturano) was er een derde plaats. 

De top vijf werd vervolledigd door Pernille Tribles (Zuchhero) en Mike Van Olst (Kornets Touch W).

6-jarigen

Bij de 6-jarigen snelde Thiago Ribas Da Costa naar de overwinning in het zadel van Obama (v. Emerald). Hij sprong een foutloze ronde en klokte af in 40,01 seconden. Lisa Candin en Justified (v. Action-Breaker) namen de tweede plaats voor hun rekening na een foutloze barrage in 40,01 seconden. Kim Emmen en Lady Angeles (v. Los Angeles) namen de derde plaats op het podium mee naar huis. 

Nathan Budd (Ialla Z) en Dominique Hendrickx (Etundel de Marocy) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten