Nina vh Scheefkasteel wint opnieuw in Vilamoura

Nina vh Scheefkasteel wint opnieuw in Vilamoura

Ook vandaag hebben de Belgische paarden zich laten opvallen in Vilamoura. Mandy Mendes Costa loodste haar recent verworven Nina vh  Scheekasteel naar de winst bij de zesjarigen. Bij de vijfjarigen won Omer Karaevli met de BWP-merrie, Obabelute-M.

Omer Karaevli domineerde opnieuw het podium bij de vijfjarigen. samen met de Nabab de Reve-merrie, Obabelute-M won de Turkse springruiter. In het zadel van de merrie uit de fokkerij van Van Baelen bleef hij zichzelf voor. Hij volgde zo ook op de tweede plek met Jacky Chan (Marius Claudius). Howard Ephgrave vervolledigde het podium met Jayley (Don Diablo HX) onder het zadel.

Bij de zesjarigen snelde Mandy Mendes Costa met Maxime Harmegnies' voormalige Nina vh Scheefkasteel (Numero Uno) naar de winst. Het paar bleef ruim drie seconden voor op Jake Huter met de Pacino-merrie, Liscarrow Neptune.

De rubriek voor zevenjarigen kwam op naam van Jaoa Victor Castro met onder het zadel de SF-merrie, Cocaine de Riverland (Epsom Gesmeray).  Op het podium volgden Efe Siyahi met Policeman 2  (Perigeux) en Sandra Kofmehl met Ceres van het Moeshof (Ogano Sitte).

Uitslag 5yo

Uitslag 6yo

Uitslag 7yo